-MinäHei! Sinä siellä!
Kiitos vierailustasi.
Toivottavasti löytyi mielenkiintoista luettavaa.
Hääni on jo juhlittu, mutta jatkan 
itsepintaisesti kirjoittelua aiheesta.
Monta ihanaa juttua jäi häätohinoissa toteuttamatta, 
joten tehdään niitä kun ehditään.
Nyt meillä touhutaan perhearkea 2 vuotiaan ja heinäkuussa syntyneen vauvan kanssa.  Meidän blogissa leivotaan, sisustetaan ja tehdään itse kaikenlaista. 

Minut löydät myös Facebookin, Google+ -ja Instagram-maailmoista.
+Teresa Sjönberg  @tellukzzz

Teen blogiyhteistyötä ja sivuiltani löytyy yhteistyölinkkejä ihaniksi katsomiini tuotteisiin tai kohteisiin. Olisiko sinun tuote tai palvelu juuri se ihana sivuilleni?
Jos haluat kutsua minut tutustumaan kivaan paikkaan,
ehdottaa ihanaa postausaihetta, ostaa mainostilaa  tai tarjota töitä
ota rohkeasti yhteyttä!


Minuun saat yhteyttä:
Teresa Sjönberg
telluk (♡) gmail.com
Haluatko tienata mainoksilla blogissasi?
Mainokset on helppo lisätä blogiin ja voit hyödyntää kampanjoita itsekin! Laita vaikka viestiä, jos tarvitset tähän apua.

Lisätietoa löytyy täältä:

Haluatko tienata mainoksilla TradeTrackerin avulla! Klikkaa tästä!
4 kommenttia:

 1. Hei vain Teresa !
  Ompa ihana lukea näitä sinun IHAN -KAIKKEA tässä blogissasi, minkä vain osaan avata.
  Nuoret äidit, joilla on hyppysissä tekemisen taito, vaikka vain ensin opettelu, sen jälkeen yrittäminen opitusta, ovat upeita ihmisiä ! Päässä liikkuu sitten niin tuhatta sorttia. mitä voi opetella, tehdä ja toteuttaa. Vaikkakin, että lahkeessa roikkuu yks ihanuus ja toisessa toinen. - voin sieluni silmin ton kaiken nähdä; kun olen ollut läsnä arjessa just noissa kuvioissa, - hetkinen, 20 vuotta sitte ! Kyllä joskus aatteli et kellossa pitäis olla vaikka muutama tunti noina vuosina "lisä-aikaa"mutta niin vain saatiin touhut ja työt tehtyä.
  Ja eipä tässä vieläkaikki.
  Näistä palautuivat ajat mieleen, kun itse sain kaksois-tyttäret -73. Ja tuosta ompelustakin juuri. Se oli hieman erilaista aikaa sanotaan kaikkineen päivineen. Asumus oli vanha omakotitalo, 50-luvun sellainen. Mutta näin jälkeen päin ajateltuna, hyvin paljon hyvää oloa mahtui sinne. Vaikka sitä työtä oli paljon. Kaikki tehtiin itse jos ajattelee ruokataloutta. Miesten työtä koskien taloa. Oli talkoo väkeä ja naapurit. Koirat,kissat ja pieneläimistöä;kanoja saattoi olla. Asunto alue oli vain omakotialuetta. Viljapellot ja talolliset asuivat kyllä samaa kylää mutta peltojen reunamilla, etäämpänä. Joissa käytiin tuon tuosta koska koulukavereita asui myös suurissa viljelys paikoissa.
  No, ajatus kulkee : )
  Mutta kaikkinensa pidän tavattomasti siitä kun voi lukea näitä ihania postauksia teidän arjesta ja mitä se nyt on. - samoja asioita, hiukan "hienoimmiksi" muuttuneina, jotka toimivat siittä huolimatta. Se on niin kaunista katsoa kuinka upeita töitä sinäkin olet omin käsin tehnyt kodissanne.
  Joten kaunis kiitos sinulle, kun jaksat ja saat varmaan onnistumisistasi aina sitä uutta voimaa huomiseen ! Kaikkea hyvää koko perheelle jokaiseen päivään ja yöhön ja sydän merkki perään mutten konella tällä osaa sitä tehä
  toivottaa Sirpa-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa-mummi! Kommenttisi toi niin paljon valoa tähän blogin kirjoittamiseen. Ihana kuulla että pidit sukelluksesta meidän arkeen ja samalla aikamatkalle muistoihin. Olen aina sanonut, että tämä blogi on minulle kuin se ruusutarha Muumimammalle majakkasaarella. Ihana uppoutua omiin höpötyksiin ja touhuilla mitä mieleen juolahtaa. Moni kysyy, että miten sinä osaat kaikkea. Hih, en koskaan sano, etten osaa. Jotkut jutut vaativat vain vähän enemmän työtä ;). Kiitos vielä kerran kauniista sanoista, tuli niin hyvä mieli! ♡

   Poista
  2. Ja tätä kirjoittamaasi viestiä on mukava tulla lukemaan aina uudelleen..

   Poista
 2. Mukava "kuulla" Teresa myös terveisesi minulle päin, kiitokset vain.
  Erityisen hyvä asia on että te nuoret jaatte näitä erilaisia koti-juttuja, kukin omalla "käsialallaan"tehtyjä, ja niin muodoin tietoa, taitoa siirtyy perheeltä toiselle ja uusia ideoita syntyy itsekulekin taas lisää.
  Olen huomannut, että toiset hiukan empivät esim.kirjoitus taitojaan, toimeen ryhtymistä sen puitteissa mutta jos on hitusenkaan voimia, aikaa ja mielenkiintoa niin loppujen lopuksi homma alkaa sujua. -
  Niinhän se tietysti on, että yhdeltä sujuu joku homma mukavammin ja toiselta toinen mutta aina voi yrittää mahdollisuuksiensa mukaan monenmoista.
  - näin toivotan kuulaita kevätpäiviä Teresa teidän perheelle ja tosiaan, mukavaa Talviloman aikaa !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä ♡♡♡