perjantai 24. maaliskuuta 2017

Munkkipeppu treenipöksyissä

Asukuvia salilla ja vyötäröllä pysyvät treenihousut


Mitä teidän kesäkuntoon kampanjalle kuuluu? Kävin ottamassa asukuvia lähisalilla ja kurkkaamassa miltä peppu näyttää uusissa pöksyissä.

Tykkään uusista treenipöksyistä klik*.  Löysin  pöksyt joissa on reisille ja pepullekin tilaa.  Ei purista, eikä tipu, ja lahkeetkin ovat sopivat. Outoa.  Nyt ihastelen  niitä kuvissa  ja tykkään aina vaan enemmän. 


En muista olinko lankuttamassa vai punnertamassa, mutta pitäisi aloittaa Tikis vatsalihashaaste uudelleen.


Kesä on jo lähellä ja olen yrittänyt välttellä liikuntaa kaikin voimin. Nyt viimeaikojen tekosyinä ovat olleet flunssa ja saumuri. Imetys on saanut aikaan kyltymättömän munkkihimon. Oi, voi! Just niin osuva yhdistelmä.

Onneksi sain Cellbesiltä blogiyhteistyönä uudet treenivaatteet ja se nosti takamukseni ylös sohvalta syömästä munkkeja. Tuijottelin itseäni peilistä ja kurkkasin miltä peppu näyttää nykyään. Hei, sinä siellä mitä kuuluu rakas booty?!

 Sain itseni siis salille tänään ja oikeasti minua ei kiinnostanut sali ollenkaan, vaan se millaisia kuvia sieltä saisi. Hauskaa, että liikunnan inspiraationa voi ollakin toinen harrastus. Tein treeniä kevyesti ja huomasin, että treenikuvia ei voi feikata. Lopulta en olisi halunnut vielä kotiin, mutta mies piti vapauttaa töihin.

Auts! Salikärpänen puraisi!



Kuutamokyykky?

Tykkäsin Cellbesin treenipöksyistä* salilla vielä enemmän, sillä ne pysyivät vyötäröllä paremmin, kuin merkkivastaavat ja korkea vyötärö ei rullaantunut vatsamakkaroiden alle. Housut olivat jopa mukavat päällä.

Useissa housuissa reidet ja peppu eivät meinaa mahtua ja sopivassa koossa vyötärö jää liian suureksi. Silloin treeniä tehdessä on melko varmaa, että vilahtaa kuutamo.  Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin kahvakuulatunnílla kyykyn aikana tippuvat housut!!

Varmaan joku muukin on ihastunut näihin samoihin pöksyihin, sillä kivoja treenihousuja löytyy isossakin koossa, jopa 62-64!!. Omani ovat 38-40.


Flunssan jälkeen on hyvä aloittaa pienillä kuulilla. Kahvakuula on pitänyt selkäni kunnossa jo monta vuotta. Jos luulet joskus käyneesi tosi rääkillä kuulatunnilla, niin käyppä joskus moikkaamassa Kuulajussia!  

Tykkäsin myös Cellbesin treenipaidasta klik*. Siinä on ihana kuvio kiva materiaali ja  se peittää hyvin  maharötkön. 


 Kyykkyjä, kyykkyjä. 

Nyt ratkesi monta ongelmaa. Löytyi kiva sali läheltä, johon voi mennä milloin vain ilman autoa ja eikä tarvitse hävetä kun pöksytkin pysyvät päällä. Luulen, että käyn tuolla ensi viikolla uudestaan. Olisi ihana saada tämä raskauden jälkeinen olotila kevenemään. Pitää luvata olla parempi minä myös itselle. <3 <3





Tässä alekoodia Cellbesille!
Syötä alekoodi kassalla, niin saat 10 euroa alennusta + ilmaiset toimitukset! Koskee vain uusia rekisteröityneitä asiakkaita. Minimiostos 30 euroa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Kassalla käytettävä koodi4828

Aiheesta lisää

Kääk! Mekko ei mahtunut ja kolme viikkoa häihin!

12 kommenttia:

  1. Mikä munkkipeppu! Upea nainen kivoissa pöksyissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Tässähän ihan häkeltyy, että puna nousee kasvoille! <3

      Poista
  2. Vau, siitä se lähtee! :D
    BUZZADORFRIEND koodilla pääset kotona jumpsaamaan Yogaian tunneilla kolmena päivänä maksutta. ;) Itse tykkään tallenteista; sielt löytyy keppijumppaa, selkäjumppaa, total bodyworkouttia, putkirullausta, kahvakuulaa,.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau. Kuulostaa tosi kivalle! Iso kiitos koodista! Pitää ehdottomasti kokeilla. Tyttöjen kanssa voisi pitääkin jumppatreenejä <3

      Poista
  3. Onpas kivat treenihousut! Treenihousuissa oon itsekkin huomannut, että kaikki ei pysy kunnolla ylhäällä ja voi että se on raivostuttavaa lenkkeillessä (Nike on ollut luottomerkkini) ja (Stadiumin oma merkki SOC ollut se joka valuu päältä tai sitten oli vain ko. merkiltä huonon malliset trikoot mutta eipä ole toisia tullut hankittua).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Minullakin on yhdet virttyneet Niket ja ne on pidetty melkein puhki.Esprit Sportin pöksyt on aina puolitangossa ja Adidakset ja Craftit puristaa vähän vyötäröstä. Mut joo ei ihme että puristaa :D

      Poista
  4. Husky banana, mun luottopökät. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mikään ihme on kyllä makean näköisiä pöksyjä! Oli pakko kaivaa mittanauha esiin ja mitata mahtuisko. Pitäisi ihan testata mahtuuko reisistä päälle.. <3 <3

      Poista
  5. Uudet salivaatteet on kyllä aina kiva motivaattori. :) Itse tuppaan vähän jopa olla sellainen "välineurheilija" että niitä tulee ostettua kaapit täyteen ehtimättä kuitenkaan käyttää edes. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan totta! Minulla ei ole ongelmaa siinä että salihousuja ei tulisi käytettyä, vaan ehkä se että ne ovat aina jalassa. Pitäisi varmaan merkata kalenteriin "ihmisvaatepäivä".

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡